Pentru a putea comenta in cadrul forumului, trebuie sa te inregistrezi cu email si parola, iar apoi sa confirmi adresa de e-mail!
Daca nu gasesti e-mailul imediat dupa inscriere, verifica folderul "spam".

Cum largim adresabilitatea proiectului

Noi ne dorim ca acest proiect să se dezvolte împreuna cu Dumneavoastră să construim o singura Românie pentru toţi romanii oriunde s-ar afla, să aducem Diaspora alături de ţară să ne fie ancora de stabilitate, securitate şi bază pentru accelerarea dezvoltării economice. Am considerat ca primul efort intensiv ar fi de atragere a intreprinzatorilor, a meseriaşilor a creatorilor de valoare suplimentara care sa creeze condiţiile pentru repatrierea a cat mai multor romani. Avem nevoie de medici, profesori, oameni pricepuţi şi de familii întregite pentru copiii lăsaţi în grija bunicilor şi rudelor.

Comentarii

 • Cand am intrat pe acest site ma asteptam sa gasesc maimulta activitate, discutii interactive, intrebari, comentarii, propuneri, critici, sugestii dar nu am gasit decat niste link-uri cu trimitere pe alte pagini deja existente. Proiectul este genial, oamenii care au gandit acest proiect sunt oameni care au reusit, oameni cu experienta in afaceri si care isi doresc cu adevarat sa faca ceva pentru Romania. E pacat sa ramaneti doar la acest stadiu. Nu toti romanii din diaspora pot deveni creatori de firme/patroni, nu toti au posibilitatea si capacitatea de a deschide o afacere, dar printre ei sunt si oameni care au ambitie si dorinta de a se intoarce intr-o buna zi in Romania. Incercati sa atrageti de partea dumneavoastra mai multi actori de pe piata romaneasaca de afaceri, oameni care pot crea, provoca discutii, care pot impartasi experienta lor. Nu toti au curaj sa posteze pe un site, sau sa puna intrebari directe despre o idee de proiect . Incercati sa provocati, sa-i provocati sa vorbeasca/scrie, sa-i provocati sa comunice, sa puna intrebari….sa-i provocati sa-si doreasaca sa se intoarca in Romania.
  Sper sa nu deranjeze comentariul meu, iar daca deranjeaza sper sa fie constructiv. Nue o critica, incerc sa provoc.
 • Va multumim foarte mult pentru comentariu si apreciem consistenta lui. O sa tinem cont de parerea dvs si va asiguram ca suntem preocupati de cele relatate.
 • Cine aude de Repatriot si citesc informatii despre intalnirile organizate cu diaspora romana se intreaba si cine sunteti ?
  In proiect sunt implicati oameni de valoare, oameni care au reusit in afaceri, care dupa un discurs ii pot face chiar si pe cei mai pesimisti sa-si spuna ca poate e momentul sa se intoarca in Romania. Ar fi interesant sa postati pe aceasta pagina povestea dumneavoastra si sa raspundeti la cateva intrebari pe care sunt convins ca multi si le pun.
  Cum s-a nascut aceasta initiativa ?
  Este o initiativa pura de benevolat, de patriotism sau este o organizatie finantata de buget-ul de stat ?
  Intalnirile organizate in diaspora sunt finantate de catre stat sau sunt donatii facute de catre oameni de afaceri ?
  Eu am pus doar trei intrebari, dar sper ca o sa am raspuns-uri la multe altele pe care nu-mi permit sa le pun eu acum, aici dar cu siguranta multi altii care afla de initiativa dumneavoastra si le pun.
  Dece puna ceste intrebari ? E simplu.
  Stiu si eu si dumneavoastra ca in ziua de azi in orice societate nimeni nu face nimic pe gratis, in spatele orcarei idei, initiative exista un scop, un profit sau o pierdere . Consider ca e normal, logic sa fie asa.
  Nu asi vrea sa o luati in nume de rau, nu si vrea sa o luati ca un interogatoriu, ofensa, sunt convins ca in functie de cine sunteti si pe cine reprezentati intrebarile, dezbaterile, dialogurile, sugestiile v-or fi diferite si multi din cei care v-or intra pe acest sit v-or avea mai multa initiativa.
  Sper ca intelegeti demars-ul meu.
  Daca considerati ca ceea ce am scris, intrebat nu poate fi postat pe acest sit nu ma deranjeaza daca o sa stergeti . Cu respect.
 • Va multumim pentru interventie si ne bucuram sa raspundem
  Initiativa s-a nascut la Summitul Romanian Business Leaders www.rbls.ro la inceputul anului 2015 la propunerea Domnului Marius Bostan. Ea a fost sustinuta de Felix Patrascanu si apoi a intrunit o sustinere mai larga in cadrul acestei adunari anuale. S-a format o echipa si s-a inceput lucrul. Este o initiativa benevola si se doreste a fi extinsa. Intalnirile sunt finantate privat si nu de stat. Speakerii isi asigura costurile si cateva companii sponsorizeaza activitati in cadrul proiectului. Este vorba de inteligenta, timp si bani alaturi de mult entuziasm. S-a explicat mai mult in timpul conferintelor. Scopul nostru este sa facem o Romanie mai buna pentru noi si copiii nostri si pentru asta initiem si desfasuram mai multe proiecte.
  Gasiti mai multe detalii pe site si canalul video.
Conectați-vă sau Înregistrați-vă pentru a comenta.