Pentru a putea comenta in cadrul forumului, trebuie sa te inregistrezi cu email si parola, iar apoi sa confirmi adresa de e-mail!
Daca nu gasesti e-mailul imediat dupa inscriere, verifica folderul "spam".

brutarie cu specific irlandez

Buna ziua. Vreau sa intru in contact cu un consultat in fonduri europene care sa-mi explice pas cu pas ce trebuie sa fac. Vreau sa fac o brutarie cu specific irlandez. Multumesc.

Comentarii

  • Buna ziua. Va pot oferi eu consultanta in vederea unui start-up. Sunt consultant si va pot informa referitor la oportunitatile de finantare. Va rog sa-mi spuneti unde va ganditi sa deschideti brutaria si daca v-ati gandit de ce suma aveti nevoie pentru acest start-up. Multumesc
  • Si eu va multumesc din toata inima!
  • Vreau sa fac brutaria in Comuna Halaucesti, judetul Iasi. Acolo am o casa cu o gradina imensa si 3 terenuri agricole in arenda. Brutaria vreau sa o fac in spatele casei, deoarece beneficiez de toate utilitatile. In curte am si o anexa care o pot folosi ca spatiu de depozitare. Nu m-am gandit la suma. Vreau sa stiu opinia dvs cu privire la valoarea investitiei in cazul in care ati mai avut astfel de proiecte in derulare. Inca nu sunt antreprenor. Vreau sa devin. :)
  • Inca o intrebare pentru dvs. Cu fonduri europene pot face in oras, (Iasi) o scoala de dezvoltare personala? Un cabinet.
  • Poate intrebarile mele par utopice pentru experienta dvs in domeniu. Va rog sa luati in considerare faptul ca aveti in mainile dvs un elev care vrea sa invete pas cu pas cum sa devina antreprenor.
Conectați-vă sau Înregistrați-vă pentru a comenta.