Pentru a putea comenta in cadrul forumului, trebuie sa te inregistrezi cu email si parola, iar apoi sa confirmi adresa de e-mail!
Daca nu gasesti e-mailul imediat dupa inscriere, verifica folderul "spam".

Pasii necesari infiintarii unei afaceri cu fonduri europene

Programele din fondurile europene 2014-2020 asteapta proiectele aplicantilor. Fondurile nerambursabile pot acoperi pana la 98% din valoarea proiectului, iar o parte din bani pot fi folositi pentru consultanta in scrierea si implementarea proiectului.
Orice mic intreprinzator ce are o idee de business va gasi un program in noua alocare financiara de la Bruxelles care sa-i sustina dezvoltarea. Iata cateva exemple de afaceri ce pot fi incepute cu finantare europeana: sera de flori sau de legume, ciupercarie, ferma zootehnica sau piscicola, plantatie vinicola, infiintarea de culturi forestiere, agricultura ecologica, fabrica de lactate sau de paine, fabrica de mobila, service auto, fabrica de incaltaminte, IT-software, gradinita, after-school, diverse servicii in zona rurala etc. Pentru intreprinzatorii hotarati sa-si inceapa mica afacere finantarea europeana reprezinta un ajutor substantial.
Citeste mai mult aici: http://www.finantare.ro/pasii-necesari-infiintarii-unei-afaceri-cu-fonduri-europene.html

Comentarii

Conectați-vă sau Înregistrați-vă pentru a comenta.