Pentru a putea comenta in cadrul forumului, trebuie sa te inregistrezi cu email si parola, iar apoi sa confirmi adresa de e-mail!
Daca nu gasesti e-mailul imediat dupa inscriere, verifica folderul "spam".

Caut partener pentru a accesa fonduri pe programele PNDR 6.2, 6.4, POC 1.2.1 D, HORIZON 2020

Mi-am infiintat in 2012 o firma de proiectare, cercetare (I.I.) cu ceva fonduri europene, pe un program de antreprenoriat desfasurat de Universitatea din Craiova si, pentru ca nu am fonduri suficiente, incerc sa-mi gasesc un asociat, finantator, partener pentru a accesa fonduri publice nerambursabile pe programele PNDR 6.2, 6.4, POC 1.2.1 D, HORIZON 2020 pentru proiecte de genul vehiculelor cu actionare umana, actionarilor variabile, reducerii consumului de combustibil, deplasarii nautice ...

Ma intereseaza o colaborare in domeniile :

– Centrale termice cu cogenerare, de mica putere, Generatoare de aer cald, Incalzitoare individuale , Motoare cu aer cald cu eficienta crescuta.
– H.P.V. (Human Powered Vehicle) , Mecanism de actionare cu reglare rapida a raportului de transmisie (MIN-MAX) pentru cresterea eficientei pedalarii, Bicicleta cu dimensiuni reglabile (OMNIBIKE), Bicicleta aerodinamica, Bicicleta acrobatica , HPV omnifunctionale (sol, gheata, zapada), HPV omnifunctionale (sol, gheata, zapada, apa), Bike 2×2 , HPV gen Seegway cu actionare si comanda manuale
– H.P.W. (Human Powered Watercraft) , Dispozitive de propulsie nautica , Dispozitive de inot, Mecanisme de vaslire frontala sau cu spatele, Hydrofoile, Ambarcatiuni

Forma de colaborare potrivita o privesc ca pe infiintarea unei firme noi ( de preferinta in apropiere de Ploiesti) . Prin participarea la programele PNDR 6.2, 6.4, POC 1.2.1 D, HORIZON 2020 se pot obtine fonduri nerambursabile intre 70 000 (200 000) si 1,5 mil Euro !!!
Al doilea pas este scrierea proiectului de catre o firma de consultanta si apoi participarea la competitia de pe PNDR, POC, HORIZON 2020.

Sansele de a primi fonduri sunt destul de mari avand in vedere ca proiectele sunt inovative (brevete de inventie, cereri de brevet, proiecte), iar accentul se pune prioritar pe inovatie.

Daca sunteti interesat de vreunul din proiecte pentru sustinere, promovare si dezvoltare, sau stiti pe cineva interesat, va astept cu solutii pentru colaborare.

Va multumesc anticipat pentru sprijin in promovarea proiectelor !

Ing. Adrian Laculiceanu,
Ploiesti
+40723093332
levlarsan@yahoo.com
http://ro.linkedin.com/pub/adrian-laculiceanu/9/532/1b4
http://www.fabricadebani.ro/news.aspx?iid=43640


http://www.ibdcaward.org/ehtml/history/index.aspx?num=27
http://www.designboom.com/contest/winner.php?contest_pk=33
http://www.worldwideinvention.com/inventions/details/228/Thermal-adaptive-engine.html
http://www.economistul.ro/banii-cercetarii-unde-cand-si-cum-inventii-in-cautarea-transferului-a4894/
http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/Adrian_Laculiceanu_a_inventat_mecanismul_care_reduce_consumul_de_benzina_0_416358457.html
http://www.ipacv.ro/ro4een/documente/newsletters/Newsletter EEN no 208-6-2012.pdf
Idea by levlarsan

Comentarii

  • Buna ziua,

    Sunt Eduard Bratu si locuiesc in Focsani.
    Am citit mesajul dv. si as vrea sa tinem legatura. Astept raspunsul dv.

    Cu stima,
    Eduard Bratu
Conectați-vă sau Înregistrați-vă pentru a comenta.